Leveranser och Returer

Leveranser

Normalt skickas din beställning samma dag som beställningen sker.

Inom Sverige ska du ha leveransen inom 2-4 dagar.

Ej uthämtade paket

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter c:a 14 dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta, förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK).

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. 

Returer

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig och då går det självklart bra att returnera varan till oss inom 14 dagar.

För en snabbare, effektivare och mer miljömässig returhantering registrerar du först ditt ärende här. Du kommer att få en fraktsedel per mail till dig som du kan skriva ut och använda när du returnerar.

En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen.

Returfrakten kostar 200 kr i Sverige och 35 € i resten av EU och den summan dras av från varuvärdet när vi betalar tillbaka pengar till dig.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Vi ber dig först anmäla ditt ärende till oss på info@golf-rea.se 

Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Kvittot som du kommer åt via länken i ditt leveransbekräftelse.

Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Övrigt

Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inklusive moms.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel.